top of page

JJ Lehtonen ravisteli rullimaailmaa – Uskomaton temppu nähtiin tasan 126 päivää sitten!


Kuvassa Neste Rulli Winter Classicin kärkikolmikko: JJ Lehtonen, Kantsua Suonissa & Mauno McRae

Viime kevättalvella Winter Classic -mestaruutta jo toistamiseen juhlinut JJ Lehtonen muisteli RTT:lle kertaalleen voitokasta suoritustaan joka sai mestaruussinetin päivälleen 126 päivää sitten.


– Se oli silloin tosi ehjä kisa, eivätkä ne sata tiukkaa käännöstä yhtään tunnu vieläkään missään. Mestaruus sen sijaan tuntuu tietysti hyvältä edelleen. Sanotaanko näin, että hartiapankki ilmoitti itsestään jo ensimmäisen erikoiskokeen kohdalla, Lehtonen kertaa kuluneita tapahtumia.


Lehtonen voitti arvostetun osakilpailun huimalla pistepotilla keräten 152 pistettä, jotka parantivat hänen asemiaan myös All time -tilastoissa. Rulliasiantuntijoiden ja keskustelupalstalaisten mielestä tämän pitäisi riittää viemään hänet maajoukkueen mukana myös seuraaviin kesän arvokisoihin.


– Halusin keväällä saada hyvät pohjapisteet rullirankingiin. Saa nähdä, ketkä kaikki kutsutaan tammikuussa maajoukkueeseen, mutta jos ei Lehtosen nimi ole siellä, niin siinä rikotaan sitten fysiikan lakeja, Lehtonen veistelee.


Lehtonen poistui heinäkuisena lauantaina Mestareiden puistosta muiden kuljettajien kanssa rullibussilla. Ennen matkan alkua nuorisokaartiin kuuluva El Roberto Muchacho lauloi mikrofoniin Tina Turnerin "Simply the Bestin". Sen jälkeen oli vuorossa Lino Rullin "The Catholic Guy Song" Ritu "Noppa" Napposen tulkitsemana.


Kaikki kyydissä istuneet supertähdet yhtyivät kumpaankin kappaleeseen täysin palkein. (RTT)

44 katselukertaa
bottom of page