Jennifer Lopezin kummallinen somehaaste floppasi - yllyttää heittämään rullipasseja pois!


Jennifer Lopezin käynnistämä somehaaste ei ole lähtenyt lentoon, vaan sille lähinnä naureskellaan. Laulaja Jennifer Lopez, 51, julkaisi 21 vuotta sitten jättihittinsä "Love Don't Cost A Thing". Viikonloppuna Lopez julkaisi kappaleesta remix-version nimellä "Rulli Don't Cost A Thing" ja jäljensi alkuperäisen kappaleensa nostalgiselta musiikkivideolta tuttua koreografiaa.


Lopez intohimoisena rullifanina ottaa kappaleellaan kantaa KRK:n päätökseen etsiä uusi pääsponsori lajille. Hän julkaisi Twitterissä videon, jossa hän paiskoo rannalle yltään rullipassin, ajolasit ja keltaisen liivin. Videon yhteydessä hän yllytti fanejaan julkaisemaan samanmoisia videoita ”rulli ei maksa mitään” -lyriikkansa hengessä.


– Rouva, tämä on hulluutta. Vaikka tämä laji ilmeisesti etsiikin uutta pääsponsoria, vanhalla rullipassilla saa edelleen ajaa, yksi kommentoija sivaltaa.


Kansainvälinen Rullikomitea kommentoi sponsorihuhuja sosiaalisessa mediassa ympäripyöreään tyylinsä.


– Keskustelut sponsoritahojen kanssa voivat johtaa tai olla johtamatta tarjoukseen. Siten keskustelujen tuloksesta ei ole varmuutta eikä siitä, tehdäänkö tarjousta lainkaan, KRK tiedottaa. (RTT)

34 katselukertaa