top of page

Hirmukuntoon rääkätty mestarisuosikki kohtasi yllättävän ongelman – "Onko kellään neulaa ja lankaa?"Salamavalot räiskyvät, kun kansainväliset mediavieraat ottavat uusia Tinder-kuvia Scandic Hotel Laajavuoren konferenssikeskuksessa. Alkamassa on kaksinkertaisen talvimestarin JJ Lehtosen perinteinen mediatapahtuma, missä esitellään myös Peltosen uusi hiihtopukumallisto.


– Ajetaan ja nautitaan kisoista, hyväntuulinen Lehtonen kommentoi ensimmäiseen kysymykseen tavoitteistaan talven arvokisaurakan kynnyksellä.


– Totta kai ajan myös mestaruudesta ja sitä varten on treenattu kurinalaisesti, Lehtonen jatkaa ja kääntyy esittelemään Peltosen punavalkean ja hopean sävyillä leikittelevän hiihtopuvun selkämystä, johon on kirkuvan keltaisella kirjailtu yhteistyökumppani Pub Kierteen logo.


Lehtosen esitellessä hartiapankkiaan romanilaisen toimittajaharjoittelijan toiveesta, repeää hiihtopuku liitoksistaan.


– Onko kellään neulaa ja lankaa, en ehkä kuitenkaan taida Pojan tapaan hiihtää kuninkuusmatkaa yläosattomissa, JJ hauskuuttaa kansainvälistä toimittajajoukkoa.


Meksikon hurja kuski löytyykin kerrosta alempaa hotellin Wellness & Spa -osastolta kuntosalilaitteiden kimpussa. Käynnissä on perinteinen pyramidi-harjoitus.


– Onko kellään massia päällä?, poika huikkaa ja vaihtaa suuremmat levypainot seuraavia toistoja varten. (RTT)

19 katselukertaa
bottom of page