Ei ihan jokapäiväinen näky: Eesti Few-tähti ryhtyi mekaanikon hommiin Unkarissa


Ernold Mustanäkkäri tietää, että legendaaristen tallien tuntemattomat puurtajat ovat kovassa helteessä, kun kausi käydään läpi poikkeuksellisen tiiviissä aikataulussa. Siitä syystä 29-vuotias itävaltalainen päättikin liittyä Trabant-mekaanikkojen avuksi Trabant-alumnien avointen harjoitusten päätyttyä.


Mustanäkkäri julkaisi sosiaalisessa mediassa levinneen kuvan myös omalla tilillään.


– ”Jos haluat mennä kovaa, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä”. Kolme pitkää viikkoa tallilleni. Ajattelin, että he voisivat tarvita muutamaa lisäkättä, paluuta suunnitteleva Mustanäkkäri kirjoitti Twitteriin.


Mustanäkkäri on pitänyt viime kuukaudet matalaa profiilia, ja hän toteaakin, että kilpailutauon jälkeinen aika ja kisaviikonloput ovat kaikista helpoimpia juuri kokeneemmille kuljettajille.


Tämä on rehellisesti kovempaa hommaa insinööreille ja mekaanikoille, koska nämä ovat miehiä ja naisia, jotka käyttävät suurimman osan ajastaan työntekoon ja matkustamiseen. Yritän tavallaan huolehtia heistä ja pitää heidät hyvässä kunnossa. Varsinkin mekaanikot, jotka hoitavat varikkopysähdyksiä. Heillä on myös suuri vaikutus suoritukseen, Mustanäkkäri kehuu huoltoa. (RTT)

39 katselukertaa