top of page

Booseberg luuli ottavansa yhteiskuvaa muovikrokotiilin kanssa – kaaos harjoitusleirillä!Tökö Booseberg on päässyt valmistautumaan maaliskuussa järjestettävään Winter Classiciin poikkeusolosuhteissa. Aiempina vuosina kisojen alla legendakuskin harmina ovat olleet lukuisat loukkaantumiset mm. murtumat ja venähdykset. Tänä vuonna tilanne näytti pitkään hyvältä.


Iloinen harjoitusleiriviikko sai toisenlaisia sävyjä, kun Booseberg lähti ottamaan yhteiskuvaa itsestään ja kuskien pukuhuoneessa pötkötelleestä krokotiilista. Booseberg tosin luuli, ettei krokotiili ole elävä, vaan erittäin hyvä muovijäljennös.


– Uskoin vielä kolme viikkoa sitten, että tänä vuonna kaikki koneiston osat pysyvät kunnossa. Sitten rullijumalat päättivät toisin. Uskomukset ja sattumat kulkevat näköjään käsi kädessä, Booseberg filosofoi.


Tilanne eskaloitui, kun yli kolme metriä pitkä matelija nappasi kreikkalaisen kädestä kiinni ja raahasi tämän takaisin suurpujottelumäkeen, jossa hän oli hiljattain harjoitellut. Booseberg onnistui lopulta riuhtaisemaan itsensä vapaaksi, mutta krokotiili oli aiheuttanut jo sairaalahoitoa vaativat vammat. Rullilääkäri seurasi tilannetta pujottelumäen reunalta, mutta ei nähnyt tarvetta välittömille toimenpiteille.


– Ihmisten on tärkeää antaa tällaisissa tilanteissa ammattilaisten tehdä työnsä. Eikä tarvitse olla edes ammattilainen ymmärtääkseen, että jos Tökö haluaa ajaa, niin Tökö ajaa, nimettömänä pysyvä lääkäri muistuttaa.


Täydellisestä krokotiilikaaoksesta huolimatta alppilajien virtuoosi pujotteli mäen alas tehden oman henkilökohtaisen ennätyksensä.


– Materiaalin perusteella voi hyvällä omallatunnolla sanoa, että uteliaista krokotiileista on enemmän iloa, kuin ihmiset uskovatkaan, Booseberg puolustautuu. (RTT)

27 katselukertaa
bottom of page