top of page

Ari Ratanen loukkaantui – talvikisat vaarassa: ”Tämä on vaikea hyväksyä”


Maajoukkueen tähtikuski Ari Ratanen loukkasi varpaansa hyväntekeväisyysrullissa Viipurissa. RTT:lle annetussa tiedotteessa Ratanen vihjailee, että hänen osallistumisensa Winter Classiciin on silti mahdollista.


– Tämä on vaikea asia hyväksyä. Hyvä uutinen on se, että tämä ei vaadi leikkaushoitoa, ja saadaan kuntoutuksella täysin kuntoon. On vielä pieni mahdollisuus, että voin ajaa talvikisoissa, Ratanen kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.


RTT:n saamien tietojen mukaan Ratanen ei ole ajanut vielä yhtään talviklassikkoa täysin ehjällä kalustolla. Historia toistaa rullikriitikoiden mukaan jälleen itseään.


– En lähtisi suurentelemaan tapahtumia, vaikka niihin on syytä suhtautua vakavasti. Kyllähän tällaista hyväntekeväisyyshulinointia on nähty muuallakin maailmassa, Ratanen muistuttaa.


Ratasen varvaställi aiheuttaa päänvaivaa myös vedonlyöntitoimistoille, jotka yrittävät kuumeisesti määritellä eliittikuskin voittokerrointa. Ari vaikuttaa tapaturmasta huolimatta optimiselta.


– En halua kommentoida loukkaantumistani enempää. Näitä sattuu, keskityn tulevaisuuteen ja kun ajetaan niin ajetaan, Ratanen päättää päivityksensä.


(RTT)

20 katselukertaa
bottom of page